fbpx
 

Drukken of printen, wat is het verschil?

Op het moment dat mensen een boek gaan uitgeven en hun digitale manuscript om willen zetten naar een papieren versie wordt er eigenlijk altijd gepraat over het “drukken van een boek”. Boeken kunnen gedrukt maar ook geprint worden en dit is heel iets anders! Deze termen worden vaak door elkaar heen gebruikt zonder dat mensen zich er bewust van zijn. Maar wat is nu concreet het verschil tussen deze twee? 

 

 

(meer…)

Van een online bestelling naar een écht boek! Wat komt hierbij kijken?

Het lijkt natuurlijk heel eenvoudig. Je boek is af en je denkt na over hoe het er fysiek uit moet komen te zien. Deze specificaties vul je in in de online prijscalculator en met één druk op de knop is jouw bestelling geplaatst! Enkele dagen later ligt het boek op je deurmat. Dat was makkelijk hè? Appeltje eitje! Maar wat komt er nu eigenlijk allemaal kijken bij het productieproces van zo’n boek? Wat gebeurt er achter de schermen bij Bookadew? Dat leggen we je graag stap voor stap uit!

(meer…)

Mag ik afbeeldingen van internet voor mijn boek gebruiken?

Het antwoord op deze vraag is iets complexer dan simpelweg een “ja” of “nee”. In veel gevallen zijn schrijvers op zoek naar geschikte (en gratis) afbeeldingen en foto’s voor in hun boek. Dit versterkt vaak het verhaal en heeft een grote meerwaarde voor wat je in je boek wilt vertellen. Maar hoe kom je nu aan het juiste beeldmateriaal zonder dat je hier problemen mee krijgt? Daar zijn diverse manieren voor!

(meer…)

Een ISBN-nummer, heb ik dat nodig?

Je hebt je boek zo goed als af en wilt deze in eigen beheer gaan uitgeven. In de laatste fases van het afronden van jouw boek komt het onderwerp “ISBN-nummer” waarschijnlijk vaak voorbij. Maar waar is dit nu eigenlijk voor nodig, hoe kom je aan jouw eigen ISBN en heeft het wel een meerwaarde voor jouw boek? Wij maken je graag wat meer wegwijs in de wereld van de ISBN-nummers! (meer…)

Jouw scriptie verdient het om mooi geprint te worden!

Maandenlang heb jij hard gezwoegd om jouw scriptie/thesis op een goede manier af te ronden. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost maar het is eindelijk zo ver…hij is af! In de meeste gevallen moet je dit verslag vervolgens niet alleen digitaal maar ook in hardcopy inleveren. Jouw eigen masterpiece verdient het natuurlijk wel om op de juiste manier afgewerkt te worden. Dat slappe, “half-uit-elkaar-vallende” bundeltje dat je last minute op je opleiding hebt geprint, is nu echt verleden tijd. (meer…)

Uitgeven in eigen beheer, waarom zou je dat doen?

Het is tegenwoordig steeds hipper om je boek in eigen beheer uit te geven. Veel schrijvers kiezen ervoor om dit avontuur aan te gaan in plaats van de traditionele weg te bewandelen. Waarom is dat? En wat zijn de voor- en nadelen hiervan? Daar vertellen we je graag iets meer over! (meer…)

Heb je vragen?

op werkdagen bereikbaar van: 08.30 tot 17.00 uur
tel: 088 5061300
WhatsApp: 06 40202947
e-mail: hallo@bookadew.nl


sample boek aanvragen

aangedreven door ARSprintmedia

Heb je vragen?

op werkdagen bereikbaar van: 08.30 tot 17.00 uur
tel: 088 5061300
WhatsApp: 06 40202947
e-mail: hallo@bookadew.nl


sample boek aanvragen

aangedreven door ARSprintmedia

makkelijk betalen        

algemene voorwaarden          privacy         copyright         cookies