back

Ik & iedereen

28 november 2022 |“Ik & iedereen” is een boek voor kinderen & hun levensverhaal. Het invulboek zorgt voor een zorgvuldig ingevuld en tastbaar levensverhaal. Voor nu & voor later!

Het boek vul je in met als doel het kind te ontschuldigen door een eenduidig verhaal te vertellen, moeilijke gebeurtenissen bespreekbaar te maken en ruimte te maken voor al het gevoel dat daarbij komt kijken. Veel kinderen hebben op jonge leeftijd al meerdere gebeurtenissen meegemaakt. Soms hele fijne dingen maar soms ook verdrietige dingen.

Kinderen die al op jonge leeftijd in contact komen met jeugdzorg krijgen soms veel mee. Maar wat speelt er nou precies? Het is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind om gebeurtenissen uit te leggen in begrijpelijke taal voor het kind.

Het boek Ik & iedereen zorgt ervoor dat je het kind iets tastbaars geeft, wat later aangevuld kan worden en een mooie plek verdient. Het levensverhaal is niet alleen helpend om te lezen wanneer je jong bent maar kan ook ter verwerking dienen wanneer je de volwassenheid bereikt.

Kenmerken:

type boek: hardcover
formaat: 210×210 mm
binnenwerk: 72 pagina’s
bedrukking omslag: eenzijdig full colour
bedrukking binnenwerk: tweezijdig full colour
papier binnenwerk: 140 g/m2 houtvrij
afwerking: eenzijdig matlaminaat