Overig

Boekenprijs berekenen zonder gedoe!


Je bent klaar met het schrijven van je boek en bent benieuwd naar wat het kost om dit (je “baby”) daadwerkelijk te laten drukken. Even snel Googlen dus! Wat je vervolgens opvalt is dat je op veel websites al je gegevens moet invullen om een offerte op maat aan te vragen. Dit met als gevolg dat je waarschijnlijk achteraf nog een aantal keer benaderd zult worden om deze prijsopgave te bespreken. Wil jij simpelweg een prijs weten zonder dat je deze gegevens hoeft achter te laten? Hier hebben wij de oplossing voor.

Online prijs berekenen zonder offerte

Om jou eenvoudig en snel inzicht te geven in alle prijzen hebben we bij Bookadew een online prijscalculator ontwikkeld. Op onze website kun je super easy al je wensen invullen. Met één simpele muisklik zie je de prijs van jouw boek op je beeldscherm verschijnen. Scheelt je natuurlijk een hoop tijd die je aan leukere dingen kan besteden!

Wat gaat het kosten?

Op het moment dat je boek volledig af is, komen er duizenden vragen op je af. Welke papiersoort kies je, wil je een hardcover of softcover boek en welke oplage ga je bestellen? Hierbij zijn prijzen uiteindelijk ook van groot belang. Want hoe fancy je het boek ook wilt maken, het moet natuurlijk ook in jouw budget passen. De prijscalculator biedt de mogelijkheid om deze opties één voor één te bekijken en de prijs meteen te vergelijken. Lekker anoniem alle opties uitpluizen is vanaf nu je favoriete bezigheid.

Rogér van Bookadew: “Kwaliteit is hartstikke belangrijk voor onze klanten, maar een scherpe prijs ook. Je wilt immers graag weten of je droomproject echt past binnen je spaargeld. Om geen valse verwachtingen te wekken en meteen te laten zien dat het écht wel meevalt, is de calculator voor ons een vereiste geworden. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent.”

Geen gestalk

De prijs bereken je dus zelf online zonder dat je privégegevens moet invullen. Wil je uiteindelijk toch de prijsopgave in je mailbox ontvangen dan hoef je alleen maar je e-mailadres achter te laten bij ons. Op welk huisnummer je woont lijkt ons namelijk niet erg relevant ;). Heb je keuzestress en kun je wel een pro gebruiken? Dan mag jij ons wel zo vaak benaderen als je wilt!

Meteen aan de slag? Bekijk het snel op www.bookadew.nl/prijs-berekenen/