Overig

Jouw scriptie verdient het om mooi geprint te worden!


Maandenlang heb jij hard gezwoegd om jouw scriptie/thesis op een goede manier af te ronden. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost maar het is eindelijk zo ver…hij is af! In de meeste gevallen moet je dit verslag vervolgens niet alleen digitaal maar ook in hardcopy inleveren. Jouw eigen masterpiece verdient het natuurlijk wel om op de juiste manier afgewerkt te worden. Dat slappe, “half-uit-elkaar-vallende” bundeltje dat je last minute op je opleiding hebt geprint, is nu echt verleden tijd.

Finishing touch

Echte schoonheid zit van binnen, maar het oog wil ook wat! Dit geldt ook voor jouw scriptie. Een mooie uitstraling/presentatie van jouw verslag kan net dat beetje extra zijn dat je nodig hebt om die goede beoordeling binnen te slepen. Denk er daarom eens over na om jouw scriptie te laten drukken als een echt boek!

Dit zorgt niet alleen voor een professioneel eindresultaat maar het bespaart je ook een hoop ellende! Waar je eerder uren aan de (veel te dure) printers van jouw opleiding stond en lag te priegelen met het inbinden hiervan regel je dit nu via een paar muisklikken.

Waarom zou ik dit doen?

Er zijn allerlei voordelen aan het laten drukken van jouw scriptie, thesis, stageverslag, proefschrift en overige verslagen. Deze sommen we graag eventjes voor je op!

 • Professionele uitstraling
 • Uniek
 • Scheelt je veel tijd (niet urenlang printen en inbinden op je opleiding)
 • Niet duur
 • Snel en gratis thuis geleverd
 • Bedrukking van de gehele cover (ook de rug)
 • Pagina’s geheel bedrukt van rand tot rand
 • Dikker en mooier papier dan “normaal” printpapier
 • Goede printkwaliteit foto’s/illustraties
 • Vanaf oplage 1 te bestellen
 • Genaaid gebonden waardoor erg duurzaam en mooi openliggend

JA! Doe mij maar zo’n boek, en nu?

Via onze online prijscalculator bereken je heel eenvoudig de prijs van jouw eigen boek(en). Je vult al jouw wensen en keuzes in en kunt simpel overwegen wat je het geld wel en niet waard vindt. Voor vragen over of je nu voor een hardcover of softcover boek moet gaan, welke papiersoort je moet kiezen en welke afmetingen het meest geschikt zijn, kun je altijd bij ons terecht! Vervolgens upload je je bestanden en controleren wij deze op (grafische) foutjes. Na goedkeuring van de bestanden wordt jouw pareltje binnen 5 werkdagen verzonden. Of je nu in Amsterdam, Maastricht of Groningen woont, deze verzending blijft altijd gelijk en gratis!

Duur studentenleven

Wij begrijpen als geen ander dat het leven van een student niet altijd goedkoop is. Je scriptie is daardoor vaak niet iets waar je graag je geld aan uitgeeft. Om je hierin tegemoet te komen, hebben we voor jou als student een speciale kortingscode uitgeschreven! Hiermee krijg je 10% korting op jouw gehele bestelling! Dat geld kun je dan weer besteden aan een lekker drankje 😉

Korting ontvangen? Lees hier hoe dit werkt.

Tip! Om er zeker van te zijn dat je scriptie geen taalfouten meer bevat raden we aan om je scriptie te laten nakijken op taal voordat je deze laat drukken. Dit doe je bijvoorbeeld via Scribbr.